Op zondagmiddag 15 januari speelt Swingband Havelte in de Veldkei in Havelte "Oud en Nieuw", aanvang 14:30 uur

Swingband Havelte speelt: Oud en Nieuw

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen als de Swingband het seizoen opent met een concert waar de vonken vanaf spatten, in samenwerking met de dansgroep Dans en Energie uit Dwingeloo o.l.v. Paula Wind en Singkids Havelte o.l.v. Nynke Gijsen die ook met de SBH als soliste zal optreden. Daarnaast verleent het danspaar Gea en Albert Kuiper medewerking.

Op het programma staan oudere nummers, zoals American Patrol van Glenn Miller en The Girl from Ipanema van Astrid Gilberto, maar ook nieuwe hits zoals Senorita van Camilla Cabello en Shivers van Ed Sheeran.

De jonge zangers van de Singkids zullen meezingen met de toch al wat oudere spelers van de Swingband, en de dansgroep van Paula bestaat uit kinderen en volwassenen. Oud en nieuw, jong en oud, voor elk wat wils.

Na afloop is er gelegenheid ook zelf te dansen!

We zijn ontzettend blij dat Dans en Energie uit Dwingeloo aan ons concert wil meewerken. De groep, onder leiding van Paula Wind, zal niet alleen bij enkele nummers van de Swingband dansen, maar zij zullen ook zelf enkele nummers brengen.

Van dansen krijg je energie; wil je dat ook ervaren, kijk dan eens op de website van de groep Dans en Energie 

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 15 januari in de grote zaal van de Veldkei, Veldkamp 77, Havelte.

Aanvang 14:30 uur - zaal open vanaf 14:00 uur.

Toegang € 7,50, inclusief een consumptie in de pauze.

Kinderen en jeugd tot 18 jaar hebben gratis toegang.

Er zijn nog enkele kaarten te koop aan de zaal, reserveren is niet meer mogelijk.

 

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het cultuurfonds van de gemeente Westerveld en het Prins Bernhard Cultuurfonds