Informatie

De repetities van de swingband zijn op maandagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur in dorpshuis De Veldkei, Veldkamp 77, in Havelte.

Tijdens de kerstvakantie en zomervakantie regio Noord wordt er in principe niet gerepeteerd, tenzij we een optreden in het verschiet hebben. Een enkele keer organiseren we een speciale studiedag in het weekend.

Leden van de vereniging betalen contributie, momenteel is dat € 204,00 per jaar, te betalen per kwartaal.

Heb je zin om mee te komen doen?

Heb je zin om je bij ons aan te sluiten, dan kun je vrijblijvend 2 maanden met ons meespelen. Na een paar repetities hebben we  een evaluatie samen met de dirigent, en na 2 maanden doen we dat nog een keer, waarna je lid kunt worden van de vereniging.

Om mee te kunnen doen moet je redelijk vlot noten kunnen lezen, en natuurlijk de nodige basisvaardigheden op je instrument hebben, of, als je als zanger(es) geïnteresseerd bent heb je enige ervaring met zingen bij een koor of band .

Als er wat extra ondersteuning nodig is, bijvoorbeeld door een paar "opfris"lessen, of uitleg van de do's en don't's bij samenspel in een orkest of band, dan is dat heel goed mogelijk. Ervaring in het samenspelen is dus geen must, maar natuurlijk wel handig.

Zelfs als je niet over een instrument beschikt, maar wel ervaring hebt, dan heeft de Swingband nog verschillende prima onderhouden instrumenten op voorraad die je zou kunnen lenen.

Meer informatie?

Via ons contactformulier kun je een mailtje sturen als je vragen hebt, maar je kunt uiteraard ook gewoon een keer langskomen op de maandagavond in de Veldkei.